Aktiivisen tai työskentelevän koiran ruokinta

Energiaa lisärasitukseen

Miksi sinun pitäisi käyttää korkeaenergisiä ruokia?

Hyvin aktiiviset koirat, kuten urheilu-, työ- ja metsästyskoirat, saattavat ajoittain tarvita jopa neljä kertaa enemmän energiaa kuin muut koirat. Aktiivinen koirasi voi olla korvaamaton maatilasi paimenkoirana tai koulutettavana pelastuskoiraksi poliisi- tai palotehtäviin koulutettavana tai yksinkertaisesti seurakoirana, joka käy kanssasi lenkillä joka ilta.

Aktiivisen elämäntavan ylläpitäminen on tärkeää koirallesi. Samalla on tärkeää varmistua, että täytät koirasi ravintotarpeet ja autat niitä pitämään yllä terveellistä painoa.

Oikea ravinto paljon energiaa tarvitseville ja työskenteleville koirille

SPECIFIC TM-energiaruoissa on suuri rasvapitoisuus. Rasva on aktiivisen koiran ensisijainen energialähde. Tämä yhdistetään hyvin sulaviin ainesosiin, jotta saadaan oikea ravinto erittäin aktiivisille koirille ja edistetään painon lisäystä toipumisen aikana.

Koiranruokasi vaatimuksia ovat:

  • Antaa koirillesi riittävästi energiaa pitämään yllä niiden jokapäiväistä elämää
  • Varmistaa, että koirasi ruoka voi pitää yllä lihasmassaa ja helpottaa lihasten palautumista rasittavan urheilusuorituksen jälkeen
  • Aktiiviset koirat tarvitsevat ylimääräistä tukea ja liikkuvuutta pystyäkseen toimimaan mukavasti
  • Hyvä maku ja sulavuus
  • Vitamiini- ja kivennäisainelisä

Kuinka koirasi painoa lisätään?

Vaikka koirien liikalihavuus on nykyään aivan liian yleistä, on myös koiria, joilla on päinvastainen ongelma. Keskustele eläinlääkärisi kanssa, ennen kuin teet koirasi painoon liittyviä ruokintamuutoksia. Eläinlääkärin tarvitsee mahdollisesti tehdä perusteellinen fyysinen tutkimus, koska on sairauksia ja terveysongelmia, jotka voivat vaikuttaa painonmenetykseen ja ruokahaluun. Nämä kannattaa sulkea pois, ennen kuin painonlisäysohjelma aloitetaan.

 

SPECIFIC ™-koiranruoka tarjoaa kaksi vaihtoehtoa, jotka tukevat hyvin aktiivisten koirien elämäntapaa. Molemmat ovat tasapainoisia, maukkaita ja helposti sulavia. Mikä tärkeintä, ne täyttävät lisäravinteiden ja -energian erityistarpeet:

ACTIVE - kuivaruoka
LUNCH - märkäruoka; voidaan käyttää vaihtoehtona tai lisäravintona

SUOSITELTAVA RUOKA AKTIIVISILLE KOIRILLE TAI PAINONLISÄYKSEEN

SPECIFICTM-koiranruokia saat vain valikoiduilta, koiria rakastavilta eläinlääkäreiltä.

Vuonna 2015 aloitettu Circle of Good -hanke lahjoittaa 5 % voitoista aloitteisiin, joissa tuetaan merien kestävää kehitystä."

Dominic Ebery
SPECIFICTM Nutrition Team, Dechra

Lisää artikkeleita koiranystäville

keyboard_arrow_up