Rakastamme koiria yhtä paljon kuin sinäkin

SUOSITELLUT ARTIKKELIT

SELAA AIHEESTA KOKOAMAAMME KIRJASTOA

Yritätkö päättää, mikä koiranruoka sopii parhaiten tarpeisiisi?

On epäilemättä monia kysymyksiä, joihin kaipaat vastauksia. Kuten mikä koiranruoka on paras sinun koirasi rodulle? Mitkä ravinteet ovat välttämättömiä koirallesi? Tai miten koiran ruokatarpeet muuttuvat sen elämän aikana? Toivomme, että tämä verkkosivusto vastaa kysymyksiisi ja auttaa sinua tekemään hyviä valintoja.

Aivan kuten ihmiset, lemmikit "ovat mitä he syövät". Jos siis haluat onnellisen ja terveellisen lemmikin, on tärkeää, että syötät sille oikeita ravinteita, jotka vastaavat sen kehon toimintatarpeita varmistaaksesi, että kissa pysyy terveenä ja onnellisena.

Eläinlääkkeisiin erikoistunut Dechra ymmärtää koiria. Tiedämme paremmin kuin useimmat, mikä voi vaikuttaa koirien terveyteen ja hyvinvointiin. Olemme tietoisia koirien tavallisista ongelmista. Tästä syystä tiedämme, mistä ruoista ne pitävät, ja tunnemme niiden ruokatarpeet.

Siksi suunnittelemme SPECIFIC TM-ruuat .

Eläinlääkärit suosittelevat SPECIFIC TM-sarjaa, koska se sisältää korkealaatuisia aineksia koirien terveyden ylläpitoon. Aineosia, kuten kalaöljy - tai hyvin sulava, korkealaatuinen proteiini, jota syövän koiran turkki ja iho ovat hyvässä kunnossa, nivelet joustavia ja ruoansulatuskanava terve. SIC Mutta tarjoamme vielä enemmän: jokaisesta ruuastamme lemmikki saa oikean yhdistelmän ainesosia oikeassa suhteessa. Tämä varmistaa sen, että koirasi saa mahdollisimman ravitsevan ruokavalion.

SPECIFIC TM-sarjassa on ruokia, joilla on täsmälleen oikeat ravinteet:

  • Anna koirallesi päivittäin oikeat ravintoaineet, jotta se pysyy terveenä koko elämänsä ajan.
  • Tarjoamme SPECIFIC TM-ruokaa erityisiin terveydellisiin tarpeisiin allergioista diabetekseen.

SPECIFIC TM-sarjasta saat ihanteellisen ravinnon, jolla pidät lemmikkisi terveenä ja aktiivisena koko sen elämän ajan. Koska terve lemmikki on onnellinen lemmikki.

keyboard_arrow_up