Käyttöehdot

MÄÄRITYKSET

Tämän verkkosivun ("Dechra Veterinary Products A/S Diets Website") omistaa ja sen toteutuksesta vastaa Dechra Veterinary Products A/S ("Dechra").

Termit "Dechra" "me", "meitä" ja "meidän" tarkoittavat Käyttöehdoissa sivuston haltijaa kokonaisuudessaan.

Termit "sinä, "sinun" ja "teidän" tarkoittavat Käyttöehdoissa ketä tahansa sivuston käyttäjää.

SOPIMUS

Tälle sivustoille pääsyyn ja sen käyttämiseen sekä sivuston sisältämään informaatioon, materiaaliin ja palveluihin sovelletaan voimassa olevia lakeja ja Käyttöehtoja.
Kirjautumalla tälle sivustolle hyväksyt Käyttöehdot, jotka muodostavat laillisesti sitovan sopimuksen. Jollet hyväksy tätä, ole hyvä ja poistu sivustolta.
Käyttöehtoja voidaan ajoittain muuttaa ilman erillistä ilmoitusta muuttamisesta. Viimeisimmät Käyttöehdot löytyvät tältä sivustolta. On aina suositeltavaa tutustua näihin Käyttöehtoihin ennen tämän sivuston käyttämistä, jotta varmistat, että olet tietoinen Käyttöehdoista, joiden mukaan sinulla on lupa kirjautua sivustolle. Mikäli et pääse tutustumaan Käyttöehtoihin Internetin kautta, voimme pyydettäessä lähettää sinulle kopion viimeisimmistä Käyttöehdoista sähköpostilla.

TÄLLE SIVUSTOLLE (TAI SEN OSIIN) KIRJAUTUMINEN JA SEN SISÄLTÄMÄN INFORMAATION, MATERIAALIN, TUOTTEIDEN TAI PALVELUJEN (TAI NIIDEN OSIEN) KÄYTTÄMINEN EI OLE SIVUSTON TARKOITUS JA SE ON KIELLETTYÄ, MIKÄLI SIVUSTOLLE PÄÄSY TAI NIIDEN KÄYTTÖ ON VASTOIN VOIMASSA OLEVIA LAKEJA JA SÄÄDÖKSIÄ.

PALVELUT JA INFORMAATIO

Jollei toisin ilmoiteta, tämä sivusto on ainoa tarkoitus on informaatio.

OMISTUSSUHTEET

Jollei toisin ilmoiteta, tämä sivusto ja sen muotoilu, tekstit, sisältö, osien järjestys, organisaatio, grafiikat, kokoelmat, kopioiminen, digitaalinen muuntaminen sekä muut asiat ("omistusoikeudet"), jotka liittyvät tähän sivustoon on suojattu pätevillä tekijänoikeuksilla, tavaramerkeillä sekä muilla oikeuksilla (mukaan luettuna muttei niihin rajoitettuna, immateriaalinen omaisuus) ja ne ovat Dechran omaisuutta, tai materiaalilla on oikeuksien haltijan lupa ja on ne suojattu tekijänoikeus- ja tavaramerkkilaeilla. KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN

Et voi hankkia mitään oikeuksia tällä sivustolla näkyvissä oleviin omistusoikeuksiin. Ellei toisin todeta tässä, mitään omistusoikeuksia ei ole käyttää, kopioida, tuottaa uudelleen, jakaa, julkaista uudelleen, ladata, muokata, asettaa esille, lähettää eteenpäin tai muuten siirtää missään muodossa mukaan lukien muttei rajoitettuna, sähköisesti, mekaanisesti, valokopioina, äänitteinä tai muoilla tavoin ilman erityistä aiemmin myönnettyä kirjallista lupaamme.

Täten myönnetään lupa laillisesti kirjautua ja käyttää tätä sivustoa ja/tai sivuston esillä olevaa informaatiota, materiaaleja ja/tai palveluja ja asettaa esille, ladata, arkistoida, tulostaa osia tästä sivustosta ainoastaan henkilökohtaiseen käyttöön, sillä edellytyksellä, ettei materiaalia muokata ja kaikki tekijänoikeutta sekä muita omistusoikeuksia ilmaisevat merkinnät pysyvät materiaalissa. Tämä lupa päättyy välittömästi, jos näitä Käyttöehtoja rikotaan. Luvan päättymisen jälkeen kaikki ladattu, arkistoitu tai tulostettu materiaali on tuhottava.

TAVARAMERKIT

Dechran nimi ja logo, kaikki sivuston tuotenimet, sivujen otsikot, kaikki sivuston omat grafiikat, kaikki kuvakkeet, kaikki tavaramerkit, palvelumerkit ja sivustolla esiintyvät logot ovat, ellei toisin todeta, Dechran ("Merkit") tavaramerkkejä (olivatpa ne rekisteröityjä tai rekisteröimättömiä). Kaikki muut tavaramerkit, tuotenimet, yritysten nimet, logot sekä mainitut, esille laitetut tai siteeratut tai muuten sivustolla esiintyvät tavaramerkit, ovat kulloisenkin yrityksen omaisuutta. Sitoudut olemaan millään tavoin asettamatta esille tai käyttämättä näitä Merkkejä ilman kirjallista lupaamme. Sitoudut olemaan asettamatta esille tai käyttämättä muiden yritysten omistamia tavaramerkkejä, tuotenimiä, yritysten nimiä, logoja, palvelumerkkejä ja/tai mallisuojia ilman kyseisen omistajan kirjallista suostumusta. Merkkien tai muiden tavaramerkkien, tuotenimien, yritysten nimien, logojen, palvelumerkkien, mallisuojien tai muun materiaalin käyttäminen on kategorisesti kielletty, ellei Käyttöehdoissa toisin mainita.

HYPERLINKIN VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Tämä sivusto voi sisältää linkkejä muiden yritysten tai henkilöiden ylläpitämille verkkosivuille. Linkki toiselle verkkosivulle ei tarkoita sitä, että Dechra hyväksyisi, tukisi kyseistä verkkosivua tai olisi siitä sen sisällöstä tai käyttämisestä tai sen kautta hankittujen tuotteiden ja palvelujen käyttämisestä vastuussa.

Emme ole vastuussa toimista, sisällöstä, tarkkuudesta, ilmaistuista mielipiteistä, tietosuojakäytännöistä, tuotteista tai palveluista, jotka tarjotaan näiden linkkien kautta tai jotka ovat saatavissa näiden resurssien kautta tai näkyvät näillä verkkosivustoilla, eikä mistään vahingoista tai menetyksistä, jotka aiheutuvat tai ovat väitetysti aiheutuneen tällaisen verkkosivuston käytöstä tai siihen turvautumisesta.

Emme tutki, seuraa tai tarkista tällaisten verkkosivustojen tarkkuutta, täydellisyyttä tai sovellettavien lakien ja säädösten noudattamista. Emme esitä minkäänlaisia vakuutuksia emmekä anna minkäänlaisia takuita, suoraan sanottuja, epäsuoria tai muuten ilmaistuja koskien muita verkkosivustoja, joihin pääset tämän verkkosivuston kautta, emmekä koskien niiden sisältöä tai tuotteita ja / tai palveluita, jotka on tehty saataville tällaisten verkkosivustojen kautta. Jos päätät poistua verkkosivustoltamme ja käyttää näitä muita verkkosivustoja, teet sen omalla vastuullasi. Kaikkien tällaisten verkkosivustojen säännöt, käytännöt (mukaan lukien tietosuojakäytännöt) ja toimintamenetelmät koskevat sinua ollessasi kyseisillä verkkosivustoilla.

LINKIT MUILTA VERKKOSIVUSTOILTA

Linkit tälle verkkosivustolle ilman kirjallista lupaamme on kielletty. Huolimatta valtuutuksesta linkittää tälle verkkosivustolle, mihin tahansa muuhun kuin Dechran alkuperäiseen aloitussivuun linkittäminen on kielletty. Henkilöt, jotka tarjoavat pääsyn tälle verkkosivustolle toisen verkkosivuston linkin kautta, ovat yksin vastuussa lähdesivuston sisällöstä, tarkkuudesta, ilmaistuista mielipiteistä, tietosuojakäytännöistä, tuotteista tai palveluista sekä kaikista entiteettiin liittyvistä esityksistä tai luoduista vaikutelmista.

Valtuutuksemme linkittää tälle verkkosivustolle annetaan ilman, että otamme vastuuta tällaisista linkeistä, ja me täten kiistämme kaiken tällaisen vastuun. Pidätämme oikeuden peruuttaa kaikki valtuudet linkittää tälle verkkosivustolle milloin tahansa ja mistä syystä tahansa.

Jokainen, joka tarjoaa pääsyn tälle verkkosivustolle tai siihen liittyviä tietoja linkkinä tai muulla tavoin, on vastuussa näiden käyttöehtojen saattamisesta sellaisen käyttäjän tietoon, joka saa tällaisen pääsyn tai tiedot. Tämän laiminlyönti ei tuota meille vastuuta.

TIETOSUOJAN SUOSTUMUS

Hyväksymällä nämä käyttöehdot hyväksyt tietosuoja- ja evästekäytäntömme ehdot.

Kaikki viestit tai materiaalit, jotka lähetät tai välität meille Internetin kautta, ovat ja niitä käsitellään ei-luottamuksellisina ja ei-omistettuina. Kun välität meille mitä tahansa henkilökohtaisia tietoja, annat meille nimenomaisen luvan levittää ja / tai käyttää näitä tietoja laillisiin tarkoituksiin.

Laittoman, uhkaavan, herjaavan, loukkaavan, siveettömän, pornografisen tai rienaavan aineiston tai minkä tahansa aineiston, joka voisi muodostaa tai kannustaa rikokseen tai lain rikkomiseen tähtäävää toimintaa, kannattaminen tai lähettäminen on ehdottomasti kielletty.

Pidätämme oikeuden seurata kanssasi tapahtuvaa viestintääsi tapahtuipa se postitse, puhumalla, faksilla, sähköpostilla tai millä tahansa muulla lähetystavalla laadunvalvontaa, turvallisuutta ja muita liiketoiminnan tarpeita varten.

Edellä mainitusta huolimatta kaikkia tämän verkkosivuston tuloksena meille toimitettuja henkilötietoja käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

EI TAKUITA

EMME TEE TÄTÄ SIVUSTOA TAI SEN SISÄLTÖÄ KOSKEVIA ESITYKSIÄ TAI ANNA TAKUITA, JOTKA ON TARKOITETTU KÄYTETTÄVÄKSI "SELLAISENAAN". SANOUDUMME IRTI KAIKISTA TAKUISTA, OLIVATPA NE SUORAAN TAI EPÄSUORAAN TEHTYJÄ, MUKAAN LUKIEN KAIKKI EPÄSUORAT TAKUUDET, JOTKA KOSKEVAT NIMIÄ, SOPIMUKSIEN RIKKOMATTOMUUTTA, MYYNTIKELPOISUUTTA, LAATUA JA SOVELTUVUUTTA ERITYISEEN TARKOITUKSEEN, JA JOTKA LIITTYVÄT TÄHÄN SIVUSTOON JA SITÄ LINKITTÄVIIN SIVUSTOIHIN. EMME MYÖSKÄÄN ESITÄ TAI ANNA TAKUITA SIITÄ, OVATKO TÄMÄN VERKKOSIVUSTON KAUTTA SAAVUTETTAVISSA OLEVAT TIEDOT TAI MIKÄ TAHANSA VERKKOSIVUSTO, JOHON SE ON LINKITETTY, TÄSMÄLLISIÄ, TÄYDELLISIÄ TAI AJANTASAISIA. HYVÄKSYT, ETTÄ TÄMÄ LAUSEKE SUOJAA OMISTAJIAMME, TOIMIJOITAMME, JOHTOAMME, TYÖNTEKIJÖITÄMME JA MUITA EDUSTAJIAMME. Sinun vastuullasi on arvioida (tai pyytää ammattitaitoisia neuvoja arvioon) kaikkea tämän verkkosivuston tai minkä tahansa tänne linkittävän verkkosivuston tietojen, lausuntojen, mielipiteiden ja muun materiaalin paikkansapitävyys ja kattavuus.

Nämä säännökset eivät vaikuta lakisääteisiin oikeuksiisi kuluttajana, jos sellaisia on, emmekä pyri sulkemaan pois tai rajoittamaan vastuuta vilpillisestä harhaan johtamisesta.

VASTUUN POISSULKEMINEN

Sovellettavien lakien sallimassa täydessä laajuudessa torjumme työntekijöidemme ja vapaaehtoistemme vastuut, riippumatta siitä, minkä luonteisia ne ovat ja miten ne syntyvät, kaikista menetyksistä ja kuluista, jotka aiheutuvat esimerkiksi seuraavista syistä, joskaan lista ei ole kattava: suorista, epäsuorista, erityisistä, rangaistuksenomaisista tai välillisistä vahingoista, käyttömahdollisuuden menetyksistä, tiedostomenetyksistä, viruksen aiheuttamista menetyksistä, tulojen tai voiton menetyksistä, omaisuuden menetyksistä tai vaurioista, kolmansien osapuolien vaatimuksista tai kaikenlaisista muista menetyksistä, myös silloin, kun vaurioiden tai menetysten mahdollisuus on tuotu tietoomme, liittyen tämän verkkosivuston tai siihen linkittyvien muiden verkkosivustojen käyttöön. Olet täysin vastuussa sellaisten varmuuskopiointi- ja virusturvamenettelyjen luomisesta, joita pidät välttämättöminä. Tietojen, materiaalien, tuotteiden ja/tai palvelujen hinta ja saatavuus voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

KORVAUS JA VAPAUTTAMINEN

Sitoudut korvaamaan, vapauttamaan ja pitämään meidät sekä toimijamme, johtajiamme, asiamiehemme, edustajamme ja työntekijämme vapaina kaikista kanteista, vastuista, menetyksistä, kuluista tai vaatimuksista, mukaan lukien laillisen menettelyn kustannukset, jotka liittyvät näiden käyttöehtojen rikkomiseen tai pääsyysi tälle sivustolle tai kaiken tämän verkkosivuston kautta saatavan tiedon, materiaalien, tuotteiden tai palveluiden käyttöön.

MUUTOKSET JA LOPETTAMINEN

Pidätämme oikeuden milloin tahansa ja ajoittain muokata tai editoida tätä verkkosivustoa (tai sen osaa) ja/tai tämän verkkosivuston kautta saatavia tietoja, materiaaleja, tuotteita ja / tai palveluja sekä poistaa, keskeyttää tai lopettaa sen (tai sen osan) väliaikaisesti tai pysyvästi ja ilman erillistä ilmoitusta. Hyväksyt, ettemme ole missään vastuussa sinulle tai kolmansille osapuolille tämän verkkosivuston muokkaamisesta, muokkaamisesta, poistamisesta, keskeyttämisestä tai lopettamisesta.

KOKONAISVALTAINEN SOPIMUS

Nämä käyttöehdot sisältävät kokonaisvaltaisen yhteisymmärryksen sinun ja meidän välillä tästä verkkosivustosta, eikä mikään ulkopuolinen esitys, lausunto tai suullinen tai kirjallinen kannustin sido osapuolia tässä sopimuksessa. Jos toimivaltainen tuomioistuin julistaa näiden ehtojen minkä tahansa osan jostain syystä pätemättömäksi, tällainen ratkaisu ei vaikuta muiden ehtojen pätevyyteen, ja jäljellä oleva ehtojen osa pysyy kokonaisuudessaan voimassa ikään kuin näiden ehtojen virheellinen osa olisi poistettu. Jos mikä tahansa näiden käyttöehtojen kohta jää panematta toimeen, tätä ei katsota syyksi tällaisen kohdan mitätöinnille eikä päätökselle olla noudattamatta sitä.

LAKI JA TOIMIVALTA

Nämä käyttöehdot tehdään Englannin lain mukaan ja tätä verkkosivustoa ylläpidetään Englannissa. Pääsy tälle verkkosivustolle tai tämän verkkosivuston tietojen, materiaalien, tuotteiden ja / tai palveluiden käyttö voi olla kielletty tietyissä maissa tai hallintoalueilla. Olet vastuussa sen maan sovellettavien lakien noudattamisesta, missä käyt tällä verkkosivustolla. Emme takaa, että tässä olevat tiedot ovat käypiä tai saatavilla käytettäväksi kaikkialla.

Hyväksyt, että Englannin ja Walesin tuomioistuimilla on täysi toimivalta ratkaista kaikenlaiset tämän verkkosivuston käytöstä ja sen käyttöön liittyvät kiistat tai vaatimukset ja että Englannin ja Walesin lait säätelevät tällaisia riitoja tai vaatimuksia. Pidätämme kuitenkin oikeuden alkaa oikeusprosessin millä tahansa hallintoalueella, jos uskomme, että tämän sopimuksen vastainen rikkomus on meneillään tai syntymässä.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Jos sinulla on kysyttävää näistä käyttöehdoista tai muista asioista, voit ottaa meihin yhteyttä kirjoittamalla osoitteeseen Mekuvej 9 , 7171 Uldum tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info.dk@dechra.com.

© Tekijänoikeudet 2017 Dechra - kaikki oikeudet pidätetään. Tämän verkkosivuston kopioiminen kokonaan tai osittain missä tahansa muodossa tai julkaisussa ilman Dechran nimenomaista kirjallista lupaa on kielletty.

keyboard_arrow_up