SPECIFIC™ on Dechra Veterinary Products -yhtiön ruokasarja kissoille ja koirille.

Dechra on kansainvälinen eläinlääkkeisiin erikoistunut yritys, jolla on asiantuntemusta korkealaatuisten tuotteiden kehittämisestä, valmistamisesta, myynnistä ja markkinoinnista yksinomaan eläinlääkäreille kaikkialla maailmassa.

Dechran historia juontaa juurensa vuoteen 1819, jolloin yritys perustettiin nimellä Arnolds & Son. Alun perin raajaproteeseja valmistanut yhtiö vaihtoi kiinnostuksen kohteensa eläinlääketieteeseen Krimin sodan aikana 1854.

Nykyään Dechra hallitsee useita tärkeitä eläinlääketeollisuuden tuotemerkkejä, joita käytetään kissojen ja koirien hoitoon. Niihin kuuluu maailman ainoa koirien lisämunuaiskuoren liikatoiminnan hoitoon rekisteröity lääkevalmiste, joka on osa vahvaa endokrinologisten tuotteiden valikoimaa, johtavia paikallishoitoon käytettäviä lääkkeitä sisältävä dermatologiaportofolio sekä kardiologiset tuotteet ja kipulääkkeet.

Vuosien kokemus eläinten terveydenhuollosta antaa meille hyvät valmiudet kehittää ruokia, joiden ravinnekokonaisuudet takaavat optimaalisen ravitsemuksen kissojen ja koirien terveyden ylläpitoon ja palauttamiseen.

Ruoka on muutakin kuin energianlähde; se on kompleksi yhdistelmä ravinteita, mukaan lukien hiilihydraatit, proteiinit, rasvat, vitamiinit, mineraalit ja vesi. Ne kaikki tekevät yhteistyötä keskenään monimutkaisessa vuorovaikutuksessa.

Hyvästä ravinnosta elintoimintojen jokainen vaihe saa oikean ravinteiden kirjon, mikä on hyvän terveyden, elinvoiman ja energisyyden perusta.

RAVINNETARPEET EIVÄT PYSY SAMOINA KOKO ELÄMÄN AJAN. 

Ikä sekä eläimen vaihteleva koko ja terveydentila edellyttävät erilaisia ravintotarpeita. Siksi meillä on jokapäiväisiin tarpeisiin ja erityishoitoon tuotevalikoima, josta eläin saa täsmälleen ne ravinteet, jota se kussakin tilanteessa tarvitsee.

TUOTTEEMME ON SUUNNITELTU JA TESTATTU ASIANTUNTEMUKSELLA JA TIETEELLISELLÄ TARKKUUDELLA. 

Kun tuotteet on suunniteltu tällä yksityiskohtaisella tarkkuudella, ne ansaitsevat tulla valmistetuksi yhtä huolellisesti. Tästä syystä valmistamme tuotteemme pysyvien reseptien mukaan ja testaamme kaikki raaka-aineet ja lopputuotteen asianmukaisesti varmistaaksemme, että ne täyttävät tiukat standardimme kerta toisensa jälkeen.

keyboard_arrow_up