Mitä pitää muistaa koiraa ruokittaessa?

 • SPECIFIC ™-koiranuoka on tasapainoinen täysravinto. Tämä tarkoittaa sitä, että tästä ruoasta koira saa kaikki ravintoaineet, joita se tarvitsee elääkseen terveellistä ja aktiivista elämää.
 • Kun lasket koirasi ravinnontarvetta, aloita pakkauksen ruokintaohjeista. Kun tarjoat koirallesi ruokaa, varmista, että mittaat sen määrän - tämä helpottaa myöhemmin ruokamäärän säätämistä suuremmaksi tai pienemmäksi. Ohjeisto on vain ohjeisto; se antaa yleiset suuntaviivat siitä, kuinka ravintotarpeet vaihtelevat koirien välillä, ja sinun onkin tarkkailtava koirijen painoa ja tarvittaessa muokata ruokintaa. Jos koirien paino lisääntyy, vähennä ruokamäärää hieman; jos ne laihtuvat, lisää ruoan määrää. Eläinlääkäri neuvoo tietenkin aina mielellään, jos olet huolissasi. Kuinka koiran paino arvioidaan ilman vaakaa
 • Päivittäinen ruokamäärä tulisi jakaa kahteen tai useampaan ateriaan
 • Tähteet ovat koirille yleensä liian rasvaisia ja suolaisia, ja hyvistä aikomuksista huolimatta ne voivat vaikuttaa painonnousuun ja muihin terveysongelmiin. Yritä välttää tähteiden antoa koirasi terveyden vuoksi
 • Koirallasi pitää aina olla raikasta ja puhdasta vettä.
 • Pidä silmällä koirasi yleiskuntoa ja hyvinvointia
 • Punnituta koirasi säännöllisesti ja muokkaa päivittäin antamaasi ruokamäärää, jos koira menettää painoaan
 • Konsultoi eläinlääkäriä tai eläinhoitajaa, jos epäilet, että koirasi ruokavalio kaipaa säätämistä

Ota yhteyttä eläinlääkäriisi, jos koirasi saa tai menettää painoa yllättäen, oksentelee, kärsii ripulista tai sillä on ulostusvaikeuksia. Sinun tulisi myös pyytää apua, jos koira on syömätön yli 48 tunnin ajan.

Kuiva- vai märkäruoka - mikä on niiden ero?

Suurin osa SPECIFIC ™-ruokista on saatavana sekä kuivaruokanappuloina että märkäruokapateena. Kuivaruoka on yleensä halvempaa ja tarjoaa koiralle luonnollisemman pureskeluelämyksen. Märkäruokapateet ovat maukkaita vaihtoehtoja, jotka on pakattu käteviin einesvuokiin. Voit antaa pateeta koirallesi päivittäin, viikonloppuherkkuna tai sekoitettuna kuivaruokaan. Märkäruokaa voi säilyttää useita päiviä jääkaapissa pakkauksen avaamisen jälkeen, mutta muista tarjota se huoneenlämmössä, jossa se maistuu lemmikistäsi paremmalta.

Esittele koirallesi SPECIFIC ™

SPECIFIC ™-ruoka on erittäin maukasta ja useimmat koirat hyväksyvät sen nopeasti. Jotkut koirat ovat kuitenkin tapojensa orjia eivätkä välttämättä hyväksy helposti uutta ruokaa kulhoonsa. Tässä on muutamia vinkkejä uuden ruoan käyttöönoton helpottamiseksi:

 • Lisää uutta ruokaa vanhaan vähitellen aina enemmän 7 - 10 päivän aikana
 • SPECIFIC ™-kuivaruoka voidaan tarjoilla sellaisenaan tai sekoittaa veteen ruumiinlämpöisenä
 • Märkäruokapatee voidaan lämmittää ja tarjota ruumiinlämpöisenä.
keyboard_arrow_up