Rakastamme kissoja

SUOSITELLUT ARTIKKELIT

SELAA AIHEESTA KOKOAMAAMME KIRJASTOA

Mikä on paras ruoka kissallesi?

On epäilemättä monia kysymyksiä, joihin kaipaat vastauksia. Esimerkiksi mitkä ravinteet ovat välttämättömiä kissallesi? Tai miten kissan ravintotarpeet muuttuvat sen elämän aikana? Voiko ruokavalion muutos auttaa honosti voivan kissani oireita?

Toivomme, että tämä verkkosivusto vastaa kysymyksiisi ja auttaa sinua tekemään hyviä valintoja.

Aivan kuten ihmiset, lemmikit "ovat mitä he syövät". Jos siis haluat onnellisen ja terveellisen lemmikin, on tärkeää, että syötät sille oikeita ravinteita, jotka vastaavat sen kehon toimintatarpeita varmistaaksesi, että kissa pysyy terveenä ja onnellisena.

Eläinlääkkeisiin erikoistunut Dechra ymmärtää kissoja. Tiedämme paremmin kuin useimmat, mikä vaikuttaa kissan terveyteen ja hyvinvointiin. Tunnemme kissan tavalliset ongelmat. Tästä syystä tiedämme, mistä ruoista ne pitävät, ja tunnemme niiden ruokatarpeet.

Siksi suunnittelemme SPECIFICTM-ruuat

Eläinlääkärit suosittelevat SPECIFICTM-sarjaa, koska se sisältää korkealaatuisia ainesosia kissojen terveyden ylläpitoon. Aineosia, kuten kalaöljy, tai hyvin sulava, korkealaatuinen proteiini, jota syövän kissan turkki ja iho ovat hyvässä kunnossa, nivelet joustavia ja ruoansulatuskanava terve. SIC Mutta tarjoamme vielä enemmän: jokaisesta ruuastamme lemmikki saa oikean yhdistelmän ainesosia oikeassa suhteessa. Tämä varmistaa sen, että kissasi saa mahdollisimman ravitsevan ruokavalion.

SPECIFICTM-sarjassa on ruokia, joilla on täsmälleen oikeat ravinteet:

  • Anna kissallesi päivittäin oikeat ravintoaineet, jotta se pysyy terveenä koko elämänsä ajan.
  • Tarjoamme SPECIFICTM -ruokaa erityisiin terveydellisiin tarpeisiin allergioista diabetekseen .

SPECIFICTM-sarjasta saat ihanteellisen ravinnon, jolla pidät lemmikkisi terveenä ja aktiivisena koko sen elämän ajan. Koska terve lemmikki on onnellinen lemmikki.

keyboard_arrow_up