Terveiden aikuisten kissojen arkioruoka

 

SPECIFIC™-ruoat terveille aikuisille kissoille

SPECIFIC™-aikuisruoat ovat aikuisten kissojen tasapainoisia täysravintoja, joissa on suuri kalaöljyn pitoisuus ja kohtuullisesti energiaa ihanteellisen painon ylläpitoon. Niiden ainekset tukevat virtsateiden terveyttä ja auttavat hallitsemaan karvapallo-ongelmaa. SPECIFIC ™-aikuisruoat ovat ihanteellisia terveelliseen ja aktiiviseen elämään.

Kalorien laskeminen

Steriloidut tai sisätiloissa elävät kissat käyttävät vähemmän energiaa, mikä lisää painonnousun riskiä. SPECIFIC ™-kasvisruoissa on kohtalainen energiataso, mikä auttaa pitämään ihannepainoa yllä.

Terveet virtsatiet

Kissat ovat alttiita virtsarakkokiville. SPECIFIC ™-sarjan aikuisten kissanruokien magnesium- ja fosforipitoisuus on pieni, ja ne voivat tehdä virtsan emäksisemmäksi ehkäisten näin virtsakivien muodostumista.

Karvapallojen ehkäisy

SPECIFIC ™-aikuisruokien suuri kuitupitoisuus auttaa estämään karvapallo-ongelmaa.

Hajuongelman ehkäisy

Koska nykyään monet kissat elävät sisätiloissa ja käyttävät hiekkalaatikkoa ulostamiseen, kissojen ulosteen haju on otettava huomioon. (Tämä on diplomaattinen tapa ilmaista asia). Kuivaruokaamme on lisätty jukkakasvia, joka auttaa vähentämään ulosteen hajua.

SPECIFIC ™ Adult on saatavana sekä kuiva- että märkäruokana.

SPECIFICTM-koiranruokia saat vain valikoiduilta koiria rakastavilta eläinlääkäreiltä

Vuonna 2015 aloitettu Circle of Good -hanke lahjoittaa 5 % voitoista aloitteisiin, joissa tuetaan merien kestävää kehitystä."

Dominic Ebery
SPECIFICTM Nutrition Team, Dechra

Lisää artikkeleita kissanystäville

keyboard_arrow_up